Vlaggen, Masten & Toebehoren

Omdat Pas Reclame op de reclame industrie een all-round leverancier is kunt u er ook terecht voor alle onderdelen en benodigdheden voor uw vlag, banier, spandoek of vlaggenmasten.

Voor vlaggen en vlaggendoek zijn ook andere mogelijkheden te bedenken.

  • Decors en decoratiedoeken
  • Tafelkleden
  • Gevel-, plafond- en raambespanningen
  • Reproductie van eigen kunstwerk of foto op doek
  • Hoog in het vaandel

De uitdrukking: “Iets hoog in het vaandel hebben” (uitleg: ergens een hoge waarde aan stellen) is niets voor niets ontstaan. Een vlag of vaandel heeft nu eenmaal een nette en hoge presentatie waarde. Zeg nu toch zelf. Het hebben van een vlaggen parade voor de deur vraagt toch net een dat tikje extra aandacht van de voorbijgangers. Hoe het komt dat een vlag deze aandacht van de voorbijganger trekt? Simpel een vlag wappert in de wind en is daardoor geen statisch object, dit is waarom een vlag het meestal wint qua aandacht van een statisch reclame bord of reclame uiting. Het is dan ook niets voor niets de oudste methode van onverbaal reclame maken.

Masten

Vlaggenmasten worden meestal vrijstaand gebruikt voor vlaggen, banieren en wimpels van bijna elke afmeting. Vrijstaand worden de masten gemonteerd op masthouders die in de grond zijn geplaatst. Voor masten aan een gevel worden muurbeugels gebruikt.

Vlaggenstokken

Voor het uithangen van vlaggen aan de gevel gebruikt men gewoonlijk vlaggenstokken. Deze zijn 30 mm in doorsnede, maximaal 3 m lang en worden altijd schuin aan de gevel bevestigd in vlaggenstokhouders. Voor vlaggenstokken adviseren wij een maximale vlagafmeting van 100 × 150 cm.

Toebehoren

Toebehoren, accessoires en onderdelen zoals mastknoppen, stokknoppen, vlaggenstokhouders, masthouders, kikkers, hijskoord, etc. zijn door de Pas Reclame altijd uit voorraad te leveren.