Illustraties, Handgetekend & Digitaal

Illustraties, Handgetekend & Digitaal

Mooie Illustraties maken is toch iets dat niet iedereen zomaar kan, hier is toch kunstenaars en artistieke aanleg voor nodig. Pas Reclame bezit over deze genen, of het nu gaat om de conventionele teken methodes; houtskool, aquarel, potlood of stift, wij illustreren natuurlijk ook digitaal en/of gecombineerd.

Illustratie stamt af van het woord “Illusie”. Een illustratie is een tekening of symbool die een betekenis of een object weergeeft, of het nu gaat om een logo, tekening, pictogram of zelfs sierkaders en versierde letters dit zijn allemaal vormen van illustraties. Ze geven de illusie van iets weer wat niet echt of werkelijk is.

Illustraties en reclame.

Illustreren is een prachtige vorm om producten te presenteren, het voordeel van een illustratie t.o.v. een foto is dat de illustratie niet altijd identiek aan de werkelijkheid hoeft te zijn zonder dat er verwarring optreedt bij de lezer/bekijker.

Indien u op zoek bent naar een goede ┬┤reclame┬┤ tekenaar, die voor u een artist-impression van een gebouw, landschap, portret, uw product of gewoon iets abstracts kan tekenen.

Zoek niet verder! Die heeft u bij deze gevonden!