Full Service Pakket

Full-service pakket: op en top service van Pas Reclame

full-service-hands
Bent u op de hoogte van de mogelijkheden – of juist nog niet? Wilt u kijken wat wij voor u kunnen betekenen – of weet u juist precies van welke diensten u gebruik wilt maken? Pas Reclame neemt u graag bij de hand, wanneer het gaat om het optimaliseren van uw website. Op welk gebied dan ook! Slaat u graag twee vliegen in één klap en wilt u genieten van meerdere voordelen, die Pas Reclame u te bieden heeft, dan is het full-service pakket wellicht iets voor u. Het full-service pakket van Pas Reclame bevat op en top service, op verschillende vlakken. Ideaal voor iedere onderneming!

–> Neem direct contact op wat uw profijten zijn met het Full Service Pakket, klik hier <–

Van analyse tot back-up: full-service, dat komt van Pas!

full-service-pakket-analyses
Ons full-service pakket komt altijd van Pas. Het full-service pakket bestaat uit een bundeling van onze diensten en kwaliteiten, zoals een maandelijkse analyse van uw website, uitgevoerd middels software Google Analytics. U ontvangt de resultaten van deze analyse iedere maand per mail. Ook een maandelijks uitgevoerde backup van uw website en database – beschikbaar voor de eindgebruiker – behoort tot dit pakket. Daarnaast controleerd Pas Reclame uw website iedere maand: werkt alles nog naar behoren, loopt de site nog op rolletjes, hoe staat het ervoor? Eventuele storingen worden door ons per direct kosteloos verholpen, waardoor u verzekerd bent van een werkende website.

–> Toch wel makelijk een maandelijks overzicht wat er op uw website gebeurd, klik hier <–

Met oog en oor voor de klant en hart voor service

Met telefonische helpdesk 24-7
Wij, van Pas Reclame, hebben een oog en oor voor de klant en zijn wensen. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om te kunnen genieten van een goed werkende website. Daarom hechten wij de grootste waarde aan optimale service. Ons full-service pakket is hier een perfect voorbeeld van. Wij zijn in deze altijd bereikbaar dankzij onze 24/7 telefonische helpdesk, voorzien u van gratis updates voor uw website, database en server en bieden u het gemak van één correctieronde per maand, waarin kleine tekstuele of beeldende wijzigingen kunnen worden uitgevoerd (max. 30 minuten). Dat is de kracht van Pas Reclame, optimale service en een scherp zicht op en oor naar de wensen van onze klanten.

–> Ouderwetse service in het digitale tijdperk, klik hier <–

Inhoud full-service pakket

Full Service Pakket

  • maandelijkse website analyse van Google Analytics;
  • maandelijkse backup van website en database;
  • maandelijkse updates software (wordpress, plugins en of thema’s);
  • maandelijkse controle functionaliteit website;
  • storingen worden direct kosteloos opgelost;
  • toegang telefonische helpdesk 24/7;
  • één correctie ronde per maand*
    ( * kleine tekstuele en/of beeldende content aanpassen max: 30min ).

Full service pakket icons

Prijs voor het volledige pakket is slechts € 20,– per maand

–> Direct het Full Service Pakket bestellen, klik hier <–

Referenties

Hier zijn enkele voorbeelden van websites die greetig gebruik maken van het Full Service Pakket

–> Direct het Full Service Pakket bestellen, klik hier <–