Vormgeving & Visualisatie

Vormgeving

Een boodschap overbrengen is een kunst. Een product of idee kan nog zo goed zijn, als de verpakking hierop niet goed is afgestemd of als het presentatiemiddel onder de maat is, is het een slechte reclame en daarbij weg gegooid geld. Voor het afstemmen van uw product zal er eerst een doelgroep bepaald gedient worden om uw boodschap aan over te brengen. Waarna een frisse creatieve maar vooral functionele vormgeving bedacht gaat worden die de desbetreffende doelgroep aanspreekt.

Gaat u zelf maar eens na hoe vaak ziet u op de TV een leuke reclame waar u om kunt lachen en wilt dit de volgende dag aan een colega vertellen. Als puntje bij paaltje komt herinnerd u zich de grap nog wel maar de naam van het product bent u inmiddels vergeten…

… is dat nou een goede reclame, nee!
Een goede passende reclame begint hier!
Een juiste vormgeving van uw product.

Visualisatie

Visualisatie is een vakterm wat staat voor het creƫren van een realistische impressie van het eindproduct. Dat kan zijn van een voertuig, interieur/exterieur van een gebouw of product. Gedurende het ontwerp/voorbereidings-traject krijgt u een goede indrukt hoe uw eindproduct zich vormt. Dergelijke visualisaties kunnen u helpen dus om inzicht te krijgen in het eindresultaat van uw opdracht.

De visualisaties worden toegepast in de presentatie van uw product voordat deze geproduceerd wordt, een mooi voorbeeld;
U wilt buitenreclame op, rond of tegen uw pand hebben, hiervoor zal mogelijk een vergunning nodig zijn.
Wat is er makkelijker dan naar de gemeente te stappen met een uitgedacht plan die voldoet aan de gemeentelijke eisen, aangevuld door een visualisatie op schaal.