Drukwerk

Op zoek naar een professionele drukker? Pas Reclame is er ook voor al uw drukwerk!

Wij zijn ware full-color specialisten en thuis in alles rondom de mooiste en meest kwalitatieve vorm van drukwerk. Ook werken wij met de scherpste aanbiedingen: zoals u van ons gewend mag zijn. Wij bieden u de mogelijkheid tot het drukken van documenten tegen zeer zachte prijzen, waardoor we onze concurrenten zonder moeite ver achter ons laten liggen. Lokale drukkerijen krijgen het benauwd bij het zien van onze tarieven! Onze full-color prijzen bijvoorbeeld, betreffen de laagst haalbare tarieven voor de hoogst mogelijke kwaliteit. Dankzij onze goed geoliede, grafische inkooporganisatie zijn wij in staat u de scherpste prijzen te bieden, waardoor u kunt genieten van full-color drukwerk op z’n mooist én goedkoopst. Het leven is immers niet zwart-wit: full-color, daar ligt de focus!

Wij laten u graag proeven van de mogelijkheden op het gebied van drukwerk. Pas Reclame neemt u graag bij de hand wanneer het gaat om het vormgeven van al uw drukwerk, zowel in de vorm van offsetdruk als digiprint. Eén ding is zeker: op het gebied van flyers, folders, posters en andere vormen van full color drukwerk – zowel in grote als kleine oplagen – is Pas Reclame onbetwist uw gespecialiseerde partner. Daarnaast blijven onze prijzen onwerkelijk bescheiden: dankzij onze inkooporganisatie geniet u van gereduceerde kosten – en dat tegen korte levertijden! Afhankelijk van het akkoord van uw kant, levert Pas Reclame uw reclamedrukwerk binnen 2-5 werkdagen.

Lage tarieven, hoge kwaliteit: hoe is het mogelijk?!

Dankzij onze grafische inkoop organisatie, bestaande uit een tal aan grafische bedrijven, is het mogelijk full-color drukwerk tegen een zeer bescheiden prijs te laten uitvoeren. Een organisatie als deze is er één waarin krachten worden gebundeld: vakmensen, kwaliteit en kennis worden gecombineerd tot een innovatieve en professionele kern. Daarnaast worden instapkosten dankzij deze werkvorm en spreiding van kosten geminimaliseerd, waar u van profiteert.

Reclamedrukwerk: de kracht van de noodzaak

Reclamedrukwerk trekt de aandacht. Althans – dat is het doel. En daar weet Pas Reclame alles van. Van huis-aan-huisbezorgingen tot verspreiding op beurzen en in winkelcentra: reclamedrukwerk prikkelt zintuigen, trekt aandacht en – het belangrijkste – geeft een beste indruk van uw product en/of dienst. Al vanaf de twintigste eeuw wordt dit middel ingezet en wel in de vorm van een jaarlijkse 34 kilogram reclamedrukwerk per huishouding. Uiteraard moet juist úw boodschap in het oog springen. Pas Reclame helpt u hierin, waarbij het werven van klanten en het behalen winst centraal staat.