Reclame Atelier

Het reclame atelier van Pas Reclame is al sinds 1996 actief op de markt die door de meesters ‘sign’ genoemd wordt. Sign is eigenlijk een woord uit het Engels en betekend vrijvertaald, ’teken of informatiebord’. Wij hebben dan ook alle nodige vakkennis in huis om ieder tastbaar reclame/presentatie product voor u te vervaardigen. Kunststof, metaal of hout. Wij weten met deze producten om te gaan en kennen daarbij hun specifieke materiaal eigenschappen. Met deze kennis kunnen wij u breed adviseren bij niet alleen bij het produceren van een hoogwaardig product maar ook voor bepaling van het juiste materiaal voor de juiste toepassing.

Reclame Atelier… Meer dan een werkplaats

Ons atelier beschikt over alle nodige ruimtes en machines voor het vervaardigen van uw reclame product(en). Deze ruimtes zijn stuk voor stuk ingedeeld voor een eigen onderdeel in het productie process van het product. Zo hebben wij een ruime werkplaats waar een 18 meter combinatie rustig binnen kan staan om volledig behangen te worden met een full-collor reclame. Maar waar wij net zogoed de constructies bouwen die nodig zijn om uw product te presenteren. Verder hebben wij verschillende ruimtes voor het verwerken van uw half-producten. Hierbij kunt u denken aan een aparte snij ruimte voor het verwerken van zelfklevende kleuren folies evenals ruimtes geheel ingericht voor het digitaal printen van diverse materialen en hun bijbehorende droog en afwerking process tot eindproduct.

Pas maakt het!

Reclamemaken, indoor of outdoor? Een reclamebord of volledige constructie om uw product te presenteren. Een éénmalige actie of het permanent plaatsen van uw reclame uiting in de buiten lucht. Pas maakt het voor u met groots vakkundigheid.

bekijk de volgende pagina’s voor meer informatie, weergave van onze vakkennis en product voorbeelden.

  • Autobelettering;
  • Bewegwijzering;
  • Display & Presentatie Systemen;
  • Gevel & Lichtreclame
  • Reclameborden & Stellingen;
  • Vlaggen, Masten & Toebehoren,