Webhosting

Professionals op het gebied van webhosting

Domein Registratie - Klik hier!

Pas Reclame is professional in webhosting. Webhosting is niet alleen nodig voor domeinnaamregistratie, maar voor opslaan van bestanden op een unieke locatie: uw website. Een webhost plaatst uw website op een server. Maar webhosting gaat verder dan dat. Denk aan oplossingen voor bedrijven met meerdere filialen: een webhost kaart in deze graag extranet aan, waarbij onderling bestanden kunnen worden uitgewisseld. Wij weten hoe belangrijk een goed werkende website is. Een website die comfortabel in gebruik te nemen valt, zowel door u als door uw (potentiële) klanten.

De snelste websites ter wereld, voor iedere internettoepassing

Binnen 20% van de snelste websites van de wereld!

Webhosting, uitgevoerd door Pas Reclame, betekent een razendsnelle website. Wij werken met Hoge Snelheidsverbindingen: al onze websites vallen onder de 20% wereldwijd snelste websites. Onze services worden aangestuurd door Linux en zijn beschikbaar voor iedere internettoepassing. Om uw website 24/7 voor bezoekers beschikbaar te stellen, is het nodig ‘serverruimte’ te huren. Wij werken met de hoogste kwaliteit serverruimtes, wat constante toezicht op mogelijke storingen, bescherming tegen cyber-attacks en virtuele ciriminaliteit waarborgt.

cPanel en Dell Servers: optimaal gebruiksgemak

Professionele apparatuur en software

Een snelle website, in combinatie met de krachten van cPanel en Dell Servers, resulteert in onbeperkte mogelijkheden dankzij één van de meest geavanceerde en sterke vormen van controlepanels. cPanel stimuleert een zeer gebruiksvriendelijke webinterface, maakt het mogelijk gemakkelijk en snel een e-mailaccount aan te maken en zorgt dat u op eenvoudige wijze extra gebruikers kunt toevoegen, instellingen kunt configureren en de webstatistieken onder de loep kunt nemen. U houdt controle en overzicht op een meest comfortabele manier. Pas Reclame werkt met MySQL-pakketten, waardoor wij een database en back-up kunnen maken. Noodzakelijk wanneer onverhoopt sprake is van dataverlies. Optimale zeker- en veiligheid!