SEO: Zoekmachines en vindbaarheid

SEO: de kracht van vindbaarheid

SEO: de kracht van vindbaarheid

Wanneer potentiële klanten beginnen met een virtuele zoektocht, gebruiken ze een zoekmachine en trefwoorden. Een zoekmachine heeft de taak de beste resultaten als eerste te laten verschijnen. En uw website is natuurlijk waar de klant naar zoekt. Moeilijke termen als SEO en keywords, longtails en hits worden alom genoemd, maar gelukkig is de kwestie ook heel makkelijk uit te leggen. Een SEO geoptimaliseerde website betekent meer verkeer. En meer verkeer betekent meer omzet! Allereerst: uw product en/of dienst heeft bekendheid nodig. Om te beginnen zal een keyword onderzoek nodig zijn. Waar zoeken mensen op? De meest gebruikte zoekterm: dáár spelen we op in. Vervolgens voert Pas Reclame een domeinnaam-check uit. Is uw domeinnaam beschikbaar, dan kan deze worden geregistreerd. Tot slot voltooid Pas Reclame een competitie-check: is het realistisch om met dit zoekwoord te willen scoren, of raakt u ondergesneeuwd door de concurrent? Nadat is bepaald wat de doelgroep is en wie we naar uw site willen helpen, wordt SEO geoptimaliseerde content opgezet.

–> Laat uw website controleren of deze SEO geoptimaliseerd is, klik hier <–

Meer verkeer? Meer klanten!

SEO: Meer verkeer? Meer klanten!

Is uw website klaar voor lancering, dan installeert Pas Reclame Google Analytics en meldt Pas Reclame uw site aan bij Google Webmastertools. Uw website wordt nu gescand en geregistreerd en zal verschijnen binnen de zoekresultaten van Google. Na een jaar of kortere termijnen in dien gewenst, beschikken we over een uitgebreide analyse, welke een beknopt overzicht aan statistieken bevat: hits, bezoekers, verkeers- en bezoekersstroom, hoe men uw website vindt en meer. Zo ziet u hoeveel unieke bezoekers u heeft gekregen, hoeveel omzet u heeft gemaakt en hoeveel verkopen uw website heeft gegenereerd.

–> Laat u adviseren hoe u meer verkeer kunt genereren, klik hier <–

Social media verhoogt de omzet

Populairste social media platvormen

Internet is sociaal. Social media linking zorgt dat u uw product en/of dienst gemakkelijk kunt verspreiden, met bekendheid als gevolg. Van Facebook tot tweets en van backlinks tot YouTube: social media verhoogt de omzet, samen met hoge ranking in Google. Het internet is groot en mogelijkheden eindeloos. Pas Reclame, als ware Google guru, neemt u daarom bij de hand, op de weg naar het beste resultaat en de hoogste omzet.

–> Ontdek een digitale goudmijn, klik hier <–

Google Sniper: de online sluipschutter

Google Sniper! Een winnende strategie!

Google Sniper, de naam zegt het al, is een soort virtuele sluipschutter. Een Google Sniper heeft alles te maken met kleine sites, gericht op een enkele zoekterm. Deze zoekterm zorgt met een goede keyword-research, concurrentie- en competitie bepaling voor een potentieel drukbezochte website. Een ‘Sniper-site’ wordt opgezet met het doel een monopolipositie te creëren en bezoekers nu juist naar díe site te helpen. En, wederom: meer bezoekers, meer omzet. Pas Reclame, als Google guru, weet hier alles van!

–> Laat u adviseren hoe u een monopoly kunt opzetten rondom uw dienst of product, klik hier <–