Gevel- & Lichtreclame

Gevelreclame is het eerste aanzicht van uw winkel, bedrijfspand, organisatie of kantoorgebouw. Het vormt feitelijk uw visitekaartje en laat een goede indruk achter bij uw huidige en toekomstige klanten en relaties. Beter nog, wij vinden dat de visuele uitstraling van uw gevelreclame naadloos dient aan te sluiten bij de architectuur van het pand en uw huisstijl.

Een wereld van licht

Indien uw pand zich bevind op een zicht- of A-locatie zullen wij u al snel adviseren een gevelreclame met een nachtwaarde te nemen. Dit kan behaald worden door middel van een lichtreclame. Lichtbak, neon installatie of het aanlichten van pand of reclame object zijn voor ons projecten die dagelijks aan de orde komen. Onze producten worden dan ook zorgvuldig volgens de CE normen geproduceerd en geïnstalleerd door erkende vaklieden. Overdag of in het holst van de nacht, uw reclame uiting trekt de aandacht die hij vraagt.

Meer dan licht… is het idee

De mogelijkheden van toepassingen voor het produceren van een gevelreclame zijn zo uit een lopend dat wij u graag adviseren omtrent de laatste innovaties en mogelijkheden voor het uitstralen van uw imago voor uw pand of gevel. Dit kan variëren van het voorzien van raamdecoraties tot het compleet bouwen van een reclame uiting bij u op het dak of voor de deur.

Wat u niet weet weten wij

Wij presenteren u de laatste innovaties op het gebied van reclame toepassingen. Wij kunnen samen met u bepalen welke reclame vorm het best bij u en uw omgeving past en zullen dit voor u vooraf aan u visualiseren. Na akkoord van de visualisatie zal er begonnen worden aan de vergunning aanvraag en daarbij behorende technische/constructie tekeningen waarmee wij of u naar uw gemeente kunt stappen.

Gevelreclame en Vergunning Aanvragen

Vanaf het moment dat een reclame object groter is dan ½M² zal voor het object een bouw of reclamevergunning bij uw gemeente of provincie aangevraagd gedient te worden. Uiteraard kunt u dit zelf regelen. Aan de andere kant kan dit een lang een bureaucratisch proces zijn, waar het gemakkelijk is iemand achter u te hebben staan die de wegen en regelgeving kent. Iedere gemeente en provincie heeft zo zijn eigen regelgeving als het gaat om het verstrekken van vergunningen voor het uiten van reclames op gevels. De gemeente of provincie zal uw uiting toetsen aan: Uitstraling, architectuur, omgeving en regelgeving.

Gemeentelijke Leges

Voor een vergunning aanvraag worden ook meestal gemeentelijke leges gevraagd, hiervoor is geen vaste wetgeving en een gemeente kan daarom voor het behandelen van uw aanvraag ieder gewenst bedrag inrekening brengen. Nogmaals dit varieert per gemeente/provincie, normaal gesproken liggen deze leges rond een paar tientjes maar er zijn ook gemeentes die beduidend meer rekenen.

De oplossing

Ga niet naar uw gemeente zonder goed gemotiveerd plan. Bij een vergunning aanvraag behoren nu eenmaal schaal tekeningen en visualisaties in meervoud. Indien uw vergunning aanvraag niet voldoet aan de door de gemeente gestelde eisen zal de aanvraag zonder inzien geseponeerd worden waarbij u als nog de gemeentelijke leges voor uw kiezen krijgt. Voorkom ergernis van bureaucratisch opvattingen en geschreven interpretaties laat ons uw aanvraag verzorgen.