Auto- & Vrachtwagen belettering

Autobelettering ook wel bekend onder de vaktermen fleetmarking en/of fleetadvertising waarvan de mogelijkheden vandaag de dag onbegrensd zijn. Door de juiste combinatie tussen: materiaalkeuze, design en vakmanschap. Een stickertje plakken oogt simpel maar daar komt nog wel wat bij kijken. Zeker in het geval van ‘Vinyl Wraping’. Vinyl Wraping is een relatief nieuwe methode van de laatste jaren. Vinyl Wraping maakt het mogelijk om voertuigen volledig met zelfklevend vinyl in te pakken.

Autobelettering is Goedkoop!

Vandaag de dag is autobelettering toch wel de goedkoopste manier om uw bedrijf/organisatie bij een zo groot mogelijk publiek bekend te maken. Advertentie verkoop is vaak gebaseerd op een bepaalde oplage dat uw naam/advertentie ´gezien´ wordt. Bij autoreclame betaald u slechts éénmalig de kosten voor het decoreren van uw voertuig, waarna hij dagelijks en voor een aantal jaren in het verkeer gezien zal worden.

Autobelettering & Functionaliteit.

Voor het overbrengen van een boodschap via uw voertuig, dient er met een aantal aspecten rekening gehouden te worden. Zoals: Informatie overdracht, leesbaarheid en leestijd. Dit wil zeggen dat je geen nutteloze en/of overbodige informatie op het voertuig plaatst. U ziet de voertuigen regelmatig rond rijden met bijvoorbeeld een hele rits aan teksten, die nooit in vogelvlucht gelezen worden. Of een postcode, faxnummer en/of email adres zijn mooie voorbeelden van overbodige informatie voor een autoreclame. Er is immers niemand die zal zeggen:

“Hé, dat is handig, dat moet ik onthouden en ze even een kaartje/faxje sturen voor wat informatie.”

Vandaag de dag gaat men eerst even op het internet snuffelen voordat er contact met uw organisatie wordt opgenomen. Daarom raden wij u ook aan om naast uw autobelettering uw website in orde te hebben om uw reclame uiting met extra succes te laten functioneren.

Autobelettering, Levensduur & Garanties.

De levensduur en daar aan hangende garanties liggen geheel aan uw keuze. Er zijn vandaag de dag zulke kwalitatieve en hoogwaardige producten op de markt, om de decoratie van uw voertuig voor meer dan 12 jaar mee te laten gaan. Maar evengoed voor een tijdelijke belettering waarbij de applicatie binnen het gestelde tijdsbestek weer met gemak verwijderd kan worden zonder uw voertuig of lak aan te tasten.

Autobelettering & Verkeer.

“U bent niet de enige in het verkeer…

…zorg ervoor dat u opvalt!”

Auto, aanhanger, bestelwagen, vrachtwagen, touringcar en/of hele wagenparken? Pas Reclame heeft jaren ervaring in het vervaardigen van reclame uitingen in het verkeer. En weet hoe een doelgroep moet worden aangesproken d.m.v. autoreclame. Als een autoreclame werkt dan zal uw boodschap worden onthouden en zult u daar weer direct of indirect profijt van hebben.