Webdesign

Strak staaltje webdesign? Ontdek Pas Reclame en haar talent!

thumb-webdesign

Een strak staaltje webdesign, met als resultaat een pareltje van een website? Een mooi ogend uiterlijk en een comfortabel in gebruik te nemen inhoud? Een overzichtelijke, strakke en gepersonaliseerde website, geheel op maat gemaakt? Dat is het resultaat dat Pas Reclame met u boeken. Geeft u uw webdesign uit handen aan Pas Reclame, dan kunt u achterover leunen en vertrouwen op het beste resultaat in de vorm van de mooiste website voor uw bedrijf, diensten en/of product. Pas Reclame zijn professionals op het gebied van webdesign. Dankzij deze en meerdere redenen bent u bij ons aan het juiste adres, wanneer u op zoek bent naar de mogelijkheden tot een best werkende, goed lopende en mooi ogende website.

–> Wij maken websites al vanaf € 250, klik hier <–

WordPress webdesign: wees vindbaar, word gevonden

Wordpress expert

Waarom maakt Pas Reclame gebruik van WordPress? WordPress is een platform met een CMS pakket voor bloggers en eindeloos geavanceerde en succesvolle CMS systemen en mogelijkheden, waardoor niet alleen bloggers, maar ook veel ondernemers en bedrijven genieten van de voordelen die het platform met zich meebrengt. WordPress wordt niet voor niets aangeprezen door de meeste internetmarketeers! Dit komt doordat WordPress beschikt over zeer SEO vriendelijke URL’s, wat uw website goed vindbaar maakt – wat resulteert in een verhoogd aantal bezoekers. WordPress valt onder de noemer ‘freeware’, wat betekent dat er geen (verplichte) kosten verbonden zijn aan het opzetten van een website. Dankzij een sterke kern bestaande uit duizenden vrijwilligers, de ‘WordPress community’, blijft WordPress altijd in beweging en worden dagelijks oplossingen voor problemen en vernieuwingen gebracht. Uiteraard werkt Pas Reclame ook met websites zonder, of met andere CMS pakketten.

–> Wij maken wordpress websites al vanaf € 250, klik hier <–

Een mooi design voor iedereen

Fantasy to reality

Een mooi en gepast design is er voor iedereen. Het grote voordeel van een website gemaakt door Pas Reclame is dat deze overzichtelijk is, kneedbaar op oneindig veel fronten en gemakkelijk in gebruik te nemen is: door iedereen. Onze websites zijn zeer gebruiksvriendelijk, waardoor ook u overzicht en controle kunt houden, ongeacht uw kennis en verstand van zaken op het gebied van webdesign- en hosting. WordPress webdesign maakt het mogelijk een website geheel naar uw hand te zetten, waardoor uw wensen, eisen en verlangens in detail tot uiting kunnen worden gebracht. Pas Reclame, als webdesign specialist, weet precies hoe een prachtige website eruit moet komen te zien. Samen met u gaan we voor de hoogst haalbare resultaten, de mooiste website en een optimale vindbaarheid. Dat is webdesign van Pas Reclame.

–> Wij maken websites al vanaf € 250, klik hier <–

Wat komt er allemaal op u af bij het opzetten van een website?

All4u Websolutions

Het opzetten van een framewerk met een ontwerp gekneed naar uw stijl is vrij eenvoudig, echter komt er bij webdesign wel iets meer kijken dan het opmaken van internetpagina’s. Bent u bijvoorbeeld van plan om via uw website uw diensten en producten te promoten of te verkopen. Dan is het ook belangrijk om nieuwe bezoekers naar uw website te trekken. Deze bezoekers zult u ook op uw website moeten houden om uiteindelijke een nieuwe klant of verkoop te kunnen genereren. Als u goed voorbereid te werk gaat met de juiste aansturing en adviezen zal dit uiteindelijk schelen in de ontwikkelingskosten.

Denk bij het maken van een plan aan de volgende zaken:

  • Marketing, samen met u kan Pas Reclame voor u een marketing route uitstippelen, hierbij kunt u denken aan een marktonderzoek waar Pas Reclame een onderzoek doet omtrent uw diensten en/of producten om meer klanten- of bezoekers aan u te binden.
  • Content, het opzetten van de inhoud kan niet onderschat worden, het schrijven van de juiste pakkende teksten of het maken van beeld- en/of video materiaal is vaak een tijdrovende klus en vraagt ervaring zet ons team hiervoor in Pas Reclame schrijft volledige teksten van 500 woorden al voor € 50,–
  • Vindbaarheid, laat u adviseren hoe u het beste gevonden kunt worden bij de grote zoekmachines. Zet u uw website juist op dan kunt u zonder extra advertentie kosten goed scoren en zal er een organische flow van nieuwe bezoekers ontstaan.
  • Social Media, social media is niet meer weg te denken op het internet of bij het zaken doen. De verspreiding van uw naam via social media gaat snel, zorg dat u in ieder geval aanwezig bent om gevonden te worden door miljoenen gebruikers.
  • Automatiseringen, gemak dient de mens dat geld zeker voor het internet Pas Reclame kan met gemak vele verschillende vormen van automatiseringen via het internet voor u realiseren.
    Het maken van een webwinkels of catalogi gekoppeld aan uw kassa of boekhoud systemen behoren tot enkele mogelijkheden.
  • Full service pakket, wilt u 100% zeker zijn dat uw website altijd naar behoren functioneert ook als u voor een periode helemaal niet naar uw website kijkt? Wilt u maandelijkse back-ups(herstel punten) voor als u uw website storingen produceert of er iets verwijderd wordt dat niet verwijderd had mogen worden? U heeft weinig tijd en wilt toch maandelijks kleine wijzigingen aan uw website doorvoeren? Dan is dit pakket absoluut iets voor u.
  • Prijzen webdesign, benieuwd naar onze stunt prijzen voor het opzetten van een website welke geschikt is voor ieder device. Bekijk dan deze pagina en bepaal zelf wat u aan uw website toegevoegd wilt hebben als extra diensten.

–> Wij maken websites al vanaf € 250, klik hier <–

Gerelateerde onderwerpen