Ontwerpstudio

Ontwerpstudio waar creativiteit en communicatie centraal staat

Vrijwel iedereen kan een leuk ontwerp maken voor zijn of haar reclame product. De moeilijkheidsgraad van correct ontwerpen/vormgeven is om originaliteit, functionaliteit en doelgroep te combineren tot één reclame product. Daarnaast hebben wij zo´n brede ervaring en grafische kennis, waardoor wij ook zonder meer voor alle verschillende procédés, geschikte en hoogwaardige producten weten te ontwerpen en te produceren die uw doelgroep aanspreekt. Of het nou gaat om het opzetten van een huisstijl, website, éénmalige advertentie, brochure, auto of vrachtwagen ontwerp. U bent voor welk design dan ook: “Juiste reclame komt voor u van Pas”.

Technische Creativiteit

Met meer dan jaar 20 ervaring in de reclame industrie weten wij als geen ander uw producten op een leuke en pakkende wijze neer te zetten, samen met hoge kwaliteits eisen en deze eisen ook om te zetten naar goede digtale bestanden welke dienen als display- of drukvormen. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een verpakking, het neerzetten van een huisstijl of het bedrukken van een folder. Wij kennen de diverse grafische processen en dat geeft u rust omdat het voortraject van uw medium juist is opgezet, een goed begin is het halve werk.

Vormgeving Visiualisatie

Een boodschap overbrengen is een kunst. Een product of idee kan nog zo goed zijn, als de verpakking hierop niet goed is afgestemd of als het presentatiemiddel onder de maat is, is het een slechte reclame en daarbij weg gegooid geld. Voor het afstemmen van uw product zal er eerst een doelgroep bepaald gedient worden om uw boodschap aan over te brengen. Waarna een frisse creatieve maar vooral functionele vormgeving bedacht gaat worden die de desbetreffende doelgroep aanspreekt.