Domein registratie en hosting

Domein registratie en hosting

Domein registratie en hosting
Domeinnaam registratie en webhosting zijn 2 internet producten die nodig zijn om uw website online te brengen. Uw domeinnaam wordt gebruikt om makkelijk uw website te kunnen bereiken via het DnS en de webhosting is een externe locatie die u huurt en waar u uw website bestanden kunt plaatsen zodat uw website 24/7 bereikbaar is op het internet. Onze hosting servers worden 24 uur per gemonitord door ons IT team in de serverruimte, deze serverruimte is voorzien van hoge klasse QuadCore servers met hoge snelheid verbindingen. Het grote voordeel van het uitnemen van een hosting pakket is dat uw jaarlijkse internetkosten laag blijven omdat u zich niet druk hoeft te maken over server onderhoud, verbindingen en alle ongemakken die daarom heen hangen, zoals het afweren van aanvallen en cybercriminaliteit.

Klik hier voor meer informatie over webhosting en webhosting prijzen.

Domeinnaam registratie

Domeinnaam registratie
Onderstaand treft u een overzicht aan van de bij Pas Reclame te registreren domeinen. We hanteren geen setup of administratie kosten bij de registratie van een domeinnaam.
Opgelet: vanaf het Hosting Startpakket krijgt u een (1) domeinnaam gratis per jaar,
(betreft .nl, .be, .com, .eu, .net, .org, .biz en .info).
Indien u meerdere domeinen wenst te registreren is dit ook mogelijk. Deze kunt u op 1 account onderbrengen, zodat u meerdere websites kunt tonen op 1 account. De kosten van de registratie zijn per jaar, tenzij anders vermeld. Dit wordt in onderstaand overzicht duidelijk aangegeven. Mocht u vragen hebben over dit overzicht, neem dan contact met ons op.

Klik hier voor meer informatie over webhosting en webhosting prijzen.

Domeinnaam registreren?

controleer of uw domeinnaam nog vrij is.

Prijslijst domeinnamen

TLDRepresenteerdContract periodePrijs per jaarAanbieding
nlNederland1 jaar€ 10.00€ 7.50*
comcommercieel1 jaar€ 15.00€ 12.50*
orgorganisatie1 jaar€ 15.00€ 12.50*
netnetwerk1 jaar€ 15.00€ 12.50*
infoinformatief1 jaar€ 15.00€ 12.50*
bizbusiness1 jaar€ 15.00€ 12.50*
mobimobiele service1 jaar€ 15.00€ 12.50*
namenaam referentie1 jaar€ 15.00€ 12.50*
tvfilm en video1 jaar€ 15.00€ 12.50*
eueuropa1 jaar€ 17.50€ 12.50*
bebelgie1 jaar€ 15.00€ 12.50*
deduitsland1 jaar€ 17.50€ 12.50*
nuniue2 jaar€ 55.00€ 45.00*

Alle prijzen zijn excl BTW. * Aanbieding voor het eerste jaar.

Pas Reclame: tld, DnS

advies in domeinnaam keuze

Een top-level domain (tld) is het meest rechtse gedeelte van uw domeinnaam: het gedeelte dat achter de punt komt te staan. Beschikt u over een top domein, zoals .com, dan is de kans op internationale bezoekers des te groter. Een landelijk domein, zoals .nl, trekt voornamelijk Nederlandse bezoekers. DnS, ‘Domein Naam Systeem’, speelt een grote rol voor het surfen op het internet: dit is de virtuele database die zorgt voor het versturen van gegevens na het opgeven van een opdracht via uw domeinnaam(website). Uw website wordt aan de hand van de DnS al vaak bepaald wat uw hoofdzoektermen zullen zijn binnen de zoekresultaten van de grote zoekmachines. De bepaling van uw domeinnaam kan daarom al een belangrijk aspect zijn voor de vindbaarheid van uw website, blog of applicatie. Als u twijfelt wat eventueel de beste domeinnaam voor u zal zijn kunt u altijd contact met ons opnemen, wij staan klaar om u te adviseren.

Neem nu contact op voor advies welke domeinnaam het best voor u geschikt is, klik hier

Gerelateerde onderwerpen